STEUN MADRASAH RAAYATUN NABIY!

Steun Islamitische Kennis – Madrasah Raayatun Nabiy              

Het verzorgen van Islamitische kennis op academisch en kwalitatief niveau is een schaarste binnen de Nederlandse samenleving. Het geven van les, huur van het pand en beschikbaar stellen van lesmateriaal kost dan ook veel geld. Tot nu toe heeft StION dit met de wil van Allah s.w.t. kunnen redden met giften, donaties enz. (wij accepteren namelijk geen Zakaat). Echter zijn wij genoodzaakt om alsnog een beroep te doen op onze gemeenschap.

Steun nu StION

Al is het maar een klein bedrag, een bedrag op de pad van Allah s.w.t. is nooit verspild! Los van het doel om meer bewegingsvrijheid te krijgen, is het van groot belang dat wij op korte termijn een aantal financiële lasten hebben afgelost. Wij hebben dus dringend uw steun nodig!

إذا مات ابن آدم انقطع عمله إلا من ثلاث : صدقة جارية ، أو علم ينتفع به ، أو ولد صالح يدعو له

De Boodschapper van Allah heeft gezegd: “Wanneer de mens komt te overlijden houden al zijn daden op, behalve drie: 1. Een gift die blijvend van aard is 2. Kennis welke men achter heeft gelaten waarvan de mensen profiteren 3. Een vrome kind die smeekgebeden verricht voor zijn ouders” [Sahih Muslim]

Stort uw donaties op: NL17 INGB 000 610 8677 t.n.v. Stichting Islamitische Organisatie Nederland

U kunt contact opnemen met het stichtingsbestuur op 06 – 577 99 070. Tevens kunt u een e-mail sturen naar info@stion.nl voor vragen en/óf opmerkingen. Alle hulp is welkom!

 

Door de Madrasah te steunen worden alle drie punten in acht genomen van de bovenstaande Hadith!

1. Sadaqah blijvend van aard:
Doordat de studenten blijvend gebruik kunnen maken van de faciliteit (huisvesting, lesmaterialen) om te studeren

2. Kennis welke men achterlaat waarvan de mensen profijt hebben:
Door uw gift kunnen wij de lesmaterialen verder ontwikkelen en drukken. De huidige en toekomstige studenten blijven hier profijt van opdoen.

3. Een vroom kind dat smeekgebeden blijft verrichten voor zijn ouders:
Door de Madrasah te steunen kunnen uw kinderen kennis opdoen en komen zo te weten wat zij voor hun ouders kunnen betekenen na hun heengaan.

Aantal keren bekeken: 1.332